Přeskočit na obsah

Acronis představuje nový název svého klíčového produktu: Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis-Cyber-Protect-Home-Office

Acronis, globální lídr na trhu řešení kybernetické ochrany, uvedl Acronis Cyber Protect Home Office, novou verzi řešení kybernetické ochrany pro domácí použití a malé kanceláře. Cyber Protect Home je novým názvem oceňovaného programu Acronis True Image, jež odráží integraci širokého spektra funkcí nutných ke komplexní ochraně před současnými kybernetickými riziky.

AcronisPotřeba efektivní ochrany dat a kybernetické bezpečnosti se stala běžnou praxí v každodenním životě. Zatímco organizace se spoléhají na neustálou dostupnost a integritu svých dat, jednotlivci posílají a dostávají velká množství citlivých informací přes vzdálená spojení. Mezitím hackeři ale rozšířili dosah a zvýšili sofistikovanost útoků, takže ani malé firmy dnes nejsou v bezpečí.

Od roku 2017, kdy integroval anti-ransomwarovou ochranu, vylepšuje Acronis své řešení s ohledem na objevující se nové výzvy. Postupně přidával ochranu proti malwaru, cryptojackingu a filtrování webu, takže se posunulo od zálohovacího produktu k ucelenému řešení osobní kybernetické ochrany s ochranou nejen záloh, ale i samotných zařízení.

Nový Acronis Cyber Protect Home Office mimo jiné umí:

  • zálohovat a chránit zařízení PC, Mac, iOS a Android
  • antimalwarovou a antiransomwarovou ochranu
  • webové filtrování a ochranu videokonferencí
  • archivovat starší soubory
  • obnovovat zálohy na hardwarově odlišný stroj
  • klonovat pevné disky
  • vyčistit počítač a mnoho dalšího

„Poslední dva roky změnily kybernetické prostředí tak, že žádný uživatel není příliš malý na to, aby se mohl cítit zcela v bezpečí,“ řekl Candid Wuest, viceprezident společnosti Acronis pro kybernetickou ochranu. „Unikátní kvality našich podnikových řešení kombinují kybernetickou bezpečnost se zálohováním dat a tyto výhody nyní zpřístupňujeme v rámci Acronis Cyber Protect Home Office každému jednotlivci a domácí či malé kanceláři v prostředí vzdálené práce a distribuované IT infrastruktury.“

Více o Acronis Cyber Protect Home Office včetně ceníku naleznete zde.

Zdroj: IT SECURITY NETWORK NEWS

Generated by Feedzy