Přeskočit na obsah

ATC získalo ocenění Honeywell

Společnost AT Computers byla oceněna jako nejlepší lokální distributor Honeywell Productivity Solutions and Services v regionu Central Eastern Europe za rok 2022.

Ocenění bylo předáno v rámci slavnostního večera 14. března ve Varšavě – za Honeywell cenu předali Kai Thao, Distribution Sales Director Europe, Bartłomiej Krajewski, Territory Director Central Eastern Europe, a Anca Socol, PMP, Channel Sales Manager Eastern Europe & Mediterranean, a to do rukou Martina Harazíma, ředitele nákupu ATC, Marka Tvarůžky, produktového manažera značky Honeywell v ATC, a Jany Šrámkové, která v ATC působí jako Business Development Manager.

Martin Harazím k ocenění dodal: „Toto ocenění jen dokládá výbornou spolupráci s kolegy Honeywellu a věříme, že v ní budeme pokračovat i nadále. A nedošlo by k němu bez usilovné práce celého ATC týmu a našich skvělých zákazníků, kteří nám zachovávají přízeň a špičkové produkty Honeywell nakupují právě u nás – díky!“.

Za Honeywell se k ocenění vyjádřil Marek Holešovský, Channel Business Manager: Velice si vážíme naší dlouhodobé spolupráce se společnosti AT Computers, která je naším nejrychleji rostoucím lokálním distributorem spravujícím ČR a SK trh. Kvalita a podpora, kterou ATC poskytuje, je velice důležitá pro naše obchodní partnery a samozřejmě koncové zákazníky. Pevně věřím, že i následující roky budou pro obě společnosti stejně úspěšné jako ten loňský 2022.”.

ATC má produkty Honeywell v nabídce už od roku 2008, a to kompletní portfolio mobilních terminálů, čteček a tiskáren štítků – má je na starosti právě Marek Tvarůžka (tvaruzka@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy