Přeskočit na obsah

Blizzard chystá neoznámenou survival hru, odhalil inzerát

Blizzard ani při uzavírání dohody s Microsoftem nelení a připravuje novou survival hru. Zatím se přesně neví, o jaký titul půjde.

V posledních dnech je kolem Blizzardu více než rušno. Od oznámení toho, že společnost si pod sebe v budoucnu stáhne Microsoft je v hledáčku snad každého, kdo se alespoň trošku o dění v herním průmyslu zajímá. A vlastně i v hledáčku těch, kteří ne. Jde totiž o jednu z největších akvizic v historii vůbec. Teď se ovšem objevují ještě jiné zprávy, které nejsou takovou bombou, ale ukazují nám, co zase Blizzardi kutí. Nový inzerát zveřejněný přímo na stránkách Blizzardu zatím neprozrazuje nic konkrétního. Jenom žánr.

Těžko odhadovat, zda obrázky přiřazené k inzerátu ukazují něco spojeného přímo s připravovanou hrou. Pokud ano, můžeme vydedukovat především to, že bude zahrnovat prvky fantasy a odehrávat se převážně v lese. Už to jsou ovšem jenom divoké odhady a na více informací si budeme ještě muset nejspíše poměrně dlouho počkat.

Po delší době jde o nějakou, při nejmenším ne negativní publicitu pro Blizzard, který si v posledním roce vytrpěl opravdu hodně. Na vině byly především skandály týkající se diskriminace na pracovišti a sexuálního obtěžování. Možná i proto po společnosti následně sáhl Microsoft, který vycítil příležitost přivlastnit si některé z největších herních značek s jistou “slevou”.

Obrázek: Blizzard.com

 

 

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy