Přeskočit na obsah

Call of Duty: Modern Warfare II a nové informace o kampani

Očekávaný návrat legendárních postav se blíží a Activision nám chce připomenout a objasnit všechny bonusy týkající se kampaně pro jednoho hráče, které souvisejí s předobjednáním digitální edice jejich nové hry.

Podrobnosti o kampani ve hře Call of Duty: Modern Warfare II

Hráči, kteří se na kampaň obzvláště těší, si ji budou moci zahrát prostřednictvím předobjednávky již 20. října, tedy 8 dní před uvedením hry na trh.

Vývojáři z Infinity Ward prozradili podrobnosti o kampani, například že se bude odehrávat v různých částech světa a bude obsahovat mnoho moderních taktických prvků. Společnost Infinity Ward využívá množství zkušeností, které má tým z předchozích her, filmové a televizní produkce, aby zajistila, že tento titul bude pro hráče tou nejlepší hrou.

Vylepšení některých herních mechanik, jako je osvětlení a zvuk prostředí, které se přizpůsobují aktuálním okolnostem, například boji nebo plynutí času, může jistě přispět k vytvoření realistického prostředí ve hře.

Infinity Ward slibuje kampaň, jaká tu už dlouho nebyla, a já doufám, že mají pravdu. Jsem fanouškem značky, ale zatím zůstávám nohama na zemi a čekám na první dojmy ze hry. Doufám však, že kampaň fanoušky nezklame a budou na ni dlouhá léta vzpomínat v dobrém, jako tomu bylo například u původního Modern Warfare 2.

Na závěr připomínka. Tato hra bude pravděpodobně jednou z posledních, které budou vydány na starší generaci konzolí PlayStation 4.

Obrázek: callofduty.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy