Přeskočit na obsah

ČD – Telematika má nového předsedu představenstva

Společnost ČD – Telematika má nového předsedu představenstva. Valnou hromadou společnosti byl do této pozice zvolen Jan Hobza. V tříčlenném představenstvu nadále pokračují jeho dva dosavadní členové, a sice David Wolski a Tomáš Businský. Jde o reakci na skutečnost, že bývalý předseda představenstva ČD – Telematiky Michal Krapinec se stal šéfem Českých drah. Představenstvo ČD – Telematiky je tak opět kompletní.

„ČD – Telematiku dobře znám ze svého dřívějšího působení a těším se, že se budu moci podílet na jejím dalším rozvoji a strategickém směřování,“ uvádí nový předseda představenstva ČD – Telematiky Jan Hobza. „Mým cílem je, aby společnost patřila v rámci Skupiny ČD i nadále k těm nejúspěšnějším a rozvíjela své dovednosti jak v rámci mateřské skupiny, tak i mimo ni. Klíčové pro další úspěch naší společnosti bude rozvoj kompetencí v oblasti telekomunikačních služeb a kybernetické bezpečnosti a poskytování služeb datových center. Budeme se soustředit na to, abychom naše služby poskytovali v nejvyšší kvalitě za nejvýhodnější ceny jak do skupiny, tak státním a komerčním zákazníkům,“ dodává Hobza.

„Jsem rád, že vedení ČD – Telematiky je zase kompletní a věřím, že nový předseda představenstva bude společnost dál rozvíjet a posilovat nabídku služeb nejen pro drážní prostředí. Těším se na budoucí spolupráci, která bude spočívat v posilování pozice ČD – Telematiky nejen při poskytování datových služeb, ale i dalších činností souvisejících zejména se zvyšováním bezpečnosti. Například implementace ETCS či zvyšování zákaznické spokojenosti s poskytováním služeb našich vozů, ať už se jedná o vybavení technologií Wi-Fi či repeateru,“ uvádí Michal Krapinec, předseda představenstva Českých drah, jediného akcionáře společnosti ČD – Telematika k nástupu Jana Hobzy do jejího čela.

Jan Hobza působil v posledních jedenácti letech na různých manažerských pozicích ve společnosti IBM, nejdéle jako manažer softwarové divize pro centrální Evropu. V minulosti zastával také roli obchodního ředitele společnosti Asseco Czech Republic. Pracovní kariéru začínal na Ministerstvu informatiky. Jan Hobza je absolventem České zemědělské univerzity, kde vystudoval obor systémové inženýrství.

TZ

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy