Přeskočit na obsah

Česká hra Dragon’s Wandering Tavern míří na Kickstarter

České studio Wekthor spouští svoji kampaň na Kickstarteru. Podpoříte jejich novou hru pojmenovanou Dragon’s Wandering Tavern?

Dragon’s Wandering Tavern míří dnes na Kickstarter

Čeští vývojáři ze studia Wekthor dnes v pátek 8. 7. 2022 spouští svoji Kickstarterovou kampaň pro jejich nejnovější 2D pixel art RPG Dragon’s Wandering Tavern. V kůži draka tak na vás bude čekat mnoho neuvěřitelných dobrodružství v překrásném fantasy světě.

Vývojáři na oficiálních stránkách představují hru následovně:

„Jako dračí obchodník Dangoru prozkoumáte kouzelný Bludný les a spřátelíte se s jeho obyvateli, kteří se k vám přidají na vašich cestách. Sbírejte v lese suroviny k výrobě předmětů, vařte kouzelné lektvary a vařte chutná jídla pro své přátele, zatímco se budete dozvídat více o tajemném Shard of Elderlight.“

Kampaň, která poběží 30 dní, má za cíl vybrat dostatek prostředků na dotažení hry do konce a rozšíření studia pro další projekty. Autory můžete podpořit již částkou od 1 USD. Pokud vás hra o dračím obchodníkovi oslovila a máte zájem podpořit české vývojáře na Kickstarteru, můžete tak učinit pod přiloženým odkazem ZDE.

Nezapomeňte se podívat také na oficiální trailer níže.

Obrázek: wekthor.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS