Přeskočit na obsah

Killing Floor 2 a Ancient Enemy zdarma na Epicu

Další týden a další nálož her od Epic Games, které si můžete zdarma dát svojí knihovny. Od 7. do 14. července nás čeká jedna malá indie hříčka a jedna velmi známá survival FPSka.

Hry zdarma na Epicu

Epic Games společně se Steamem patří mezi přední prodejní platformy pro hry a aplikace. Jednou za čas se na těchto platformách stane, že hry, které jsou běžně za peníze, jsou k dispozici zadarmo a po stáhnutí ji máte v knihovně napořád. O jaké hry se jedná tentokrát?

Ancient Enemy, karetní RPG se zajímavým bojovým systémem

A začneme zlehka. První hra, která bude dostupná zdarma je karetní RPG Ancient Enemy od společnosti Grey Alien Games, která vyšla minulý rok v půlce března a hra vypadá velmi zajímavě.

Příběh

Příběh této hry začíná velmi jednoduše, jste mág, který se probudí uprostřed pustiny. Nepamatuje si jméno, nepamatuje si svůj účel a ani proti čemu vlastně bojoval, a tak se vydáváte na cestu do rozmanitého světa, aby vše získal zpět a porazil velké zlo. Není to sice nijak originální, ale kdo ví, třeba vše není tak zřejmé, jak se na první pohled může zdát.

Gameplay

Samotný gameplay se skládá ze dvou fází. V první fázi sbíráte kartičky s čísly s hodnou o 1 nižší nebo vyšší, než je karta ve spodním řádku (nejlépe se to dá přirovnat ke karetní hře TriPeaks v Solitair Colekci od Microsoftu). Tyto kartičky mají také různé barvy a čím větší kombo s nimi dáte tím rychleji nabíjíte karty schopností a sbíráte také měnu, za kterou si kupujete nové schopnosti.

Druhou fází jsou samotné katry schopností, které můžete mít maximálně 3 a když jsou nabité, tak pouhým kliknutím buď zaútočíte, vyléčíte se, nebo uděláte kolem sebe štít, možností, jak karty kombinovat, jsou neomezené a každý si v tom najde svůj styl hraní, ale pozor, musíte dbát velký důraz na to proti komu stojíte, protože samotní nepřátelé jsou proti některým efektům imunní anebo naopak velmi zranitelní.

Vyzkoušejte a uvidíte, jak vás hra zabaví a pokud by jste danou hru nestihly v tomto týdnu si přidat do své knihovny nemusíte se bát, hra stojí něco okolo 300 korun.

Killing Floor 2 aneb vraždíme mutanty s kamarády

Další hra, která bude dostupná zdarma vás asi mile překvapí, jelikož se jedná o akční survival horovou FPSku Killing Floor 2, která vyšla v polovině listopadu roku 2016 od studia Tripwire Interactive. Jedná se o přímé pokračování prvního dílu z roku 2009 a dnes je již dostupná na skoro všech herních platformách. Tuto hru můžete hrát v cooperaci se svými přáteli, nebo online s náhodnými hráči.

Příběh

Příběh se odehrává v Evropě, kde většinu populace vyhladily zmutované lidské klony zvané Zeds, která vytvořila zlá společnost Horzine Corporation a vy jakožto hráč se snažíte v tomto nehostinném světě přežít.

Gameplay

V Killing Floor 2 je gameplay velmi jednoduchý a prostý, prostě zabíjejte všechny mutanty, co vám jdou po krku, za jejich zabití získáte peníze, nakupujete lepší výbavu, a hlavně přežíváte se spoluhráči v cooperačních misí pro až 6 hráčů, nebo v módu pro 12 hráčů, kde se snažíte přežít vlny mutantů a porazit final bosse.

Obrázek: epicgames.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy