Přeskočit na obsah

Český start up Memsource má nového CEO

Memsource, společnost v oblasti automatizovaného překladu, bude nově řídit Georg Ell, který přináší zkušenosti z firem jako jsou Tesla, Yammer či Microsoft. Do vedení firmy se dostává v době její výrazné globální expanze, kdy organický růst tržeb za rok 2021 dosáhl více než 40 procent. Jedná se o akceleraci růstu, který přichází po vstupu americké investiční firmy Carlyle do vlastnické struktury Memsourcu. Carlyle koupila většinový podíl v roce 2020, a následně pomohla financovat akvizici SaaS platformy Phrase.

“Řešení Memsource pomáhají největším světovým hráčům akcelerovat jejich globální expanzi a významně snížit náklady a množství nutných manuálních úkonů,” řekl Georg Ell, nový generální ředitel Memsource. “Díky kombinaci výhod platforem Phrase a Memsource nabízíme týmům i firmám s globálními ambicemi nejširší portfolio nástrojů pro překlady a lokalizaci na trhu. Možnost vést Memsource právě teď je pro mne vzrušující výzvou.”

Mezi mezinárodní zákazníky Memsource patří firmy jako Uber, Zendesk, Shopify, Supercell, Huawei, Vistaprint, Škoda, Bosch, Fujifilm, Volkswagen, Porsche, XING a tisíce dalších.

Memsource bude dále integrovat nejlepší funkce obou platforem a tyto technologie vylepšovat. Již v současnosti se jedná o nejkomplexnější řešení pro překlady a softwarovou lokalizaci. Technologie Memsource umožňuje správu velkého množství překladů s vysokou mírou automatizace včetně strojového učení a prvků umělé inteligence.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy