Přeskočit na obsah

Cestovní adaptéry od společnosti Verbatim

Cestovní adaptéry od společnosti Verbatim

Společnost Verbatim představila univerzální cestovní adaptéry, které lze používat ve více než 180 zemích. Můžete dobíjet všechna vaše energeticky náročná zařízení, jako jsou notebooky a baterie fotoaparátů, a porty USB-C a USB-A na spodní straně můžete využít pro všechna USB zařízení včetně smartphonů, reproduktorů, tabletů a dalších.

Posuvníky na straně vícenásobné zástrčky odhalují tři nejběžnější mezinárodní zástrčky – EU, UK a US – a kolíky americké varianty lze otočit pro zásuvky v Austrálii nebo Číně.

Kompaktní a výkonný univerzální cestovní adaptér dokáže současně nabíjet více zařízení prostřednictvím síťové zásuvky a portů USB-A a USB-C. Port USB-C podporuje až 61 W pomocí technologie Power Delivery (PD) a USB-A port poskytuje až 18 W s funkcí Quick Charge 3.0, která poskytuje superrychlé nabíjení.

WTEU-01 – World to Europe Travel Adapter Plug

WTEU-01 je ideální společník na cesty po Evropě. Tento cestovní adaptér se zástrčkou převádí typy zástrček z celého světa (Velká Británie, USA/Japonsko, Austrálie/Čína, Itálie, Švýcarsko, Brazílie a mnoho dalších) na běžné evropské 2-pinové zástrčky s kolíkem. Design cestovní adaptérové zástrčky Verbatim World to Europe zajišťuje, že pevně zapadne do nástěnných zásuvek a nevypadne.

UTA-01 – Univerzální cestovní adaptér s 2 x USB-A porty

Univerzální cestovní adaptéry Verbatim lze používat ve více než 180 zemích. Model UTA-01 má dva porty USB-A na spodní straně pro nabíjení dalších zařízení.

UTA-02 Univerzální cestovní adaptér s 1xUSB-C PD 20W / 1xUSB-A QC 3.0

Verbatim logoKompaktní univerzální cestovní adaptér UTA-02 umožňuje nabíjení 3 zařízení současně prostřednictvím síťové zásuvky a portů USB-A a USB-C.

UTA-03 Univerzální cestovní adaptér s 1xUSB-C PD 30W & QC 3.0 / 2xUSB-C / 2xUSB-A

adaptér VerbatimModel adaptéru s označením UTA-03 dobije až šest zařízení současně prostřednictvím síťové zásuvky a dvou portů USB-A a tří portů USB-C. Jeden port USB-C podporuje 30W napájení (PD) a rychlé nabíjení (QC) 3.0.

UTA-04 Univerzální cestovní adaptér s 1xUSB-C PD 61W & QC 3.0 / 1xUSB-C / 3xUSB-A

Adaptér UTA-04 má 3 USB-A a 2 USB-C porty. Jeden port USB-C podporuje 61W napájení (PD) a rychlé nabíjení (QC) 3.0 a poskytuje tak superrychlé nabíjení.

Dodávka energie (PD)

USB Power Delivery je univerzální specifikace nabíjení, která poskytuje vyšší výkon a umožňuje rychlé nabíjení řady zařízení přes připojení USB. PD funguje tak, že usnadňuje komunikaci mezi dvěma zařízeními, takže mohou určit, kolik energie lze odebírat z nabíječky.

Rychlé nabíjení (QC)

QC je proprietární protokol pro nabíjení baterií vyvinutý společností Qualcomm, který se používá ke správě energie dodávané přes USB, zejména prostřednictvím komunikace se zdrojem napájení a vyjednáváním napětí. QC bude fungovat pouze na zařízeních, jako jsou mobilní telefony nebo nabíječky, které podporují kontrolu kvality.