Přeskočit na obsah

Disney a Sega na společné cestě k nové mobilní hře?

Spolupráce mezi Disney a Sega naznačuje příchod nové mobilní hry, která by mohla přinést crossover mezi postavami jako Sonic the Hedgehog a Disneyho ikonami.

Disney a Sega spolupracují na nové mobilní hře?

Disney a Sega se možná spojí na projektu nové mobilní hry, což fanouškům obou značek přináší naději na crossover mezi postavami jako Sonic a Disneyho postavami, včetně Mickey Mouse a kačera Donalda. Sega, která je na poli mobilních her dlouholetým a významným hráčem, nedávno přinesla na trh hru Puyo Puyo Puzzle Pop pro Apple Arcade a má za sebou historii vydávání oblíbených mobilních titulů, včetně F2P hry Sonic Dash.

Podle zdrojů blízkých Sega, společnost plánuje novou hru na mobilní platformy ve spolupráci s Disney, s plánovaným vydáním v roce 2025. Konkrétní detaily hry zůstávají nejasné, ale tento krok je považován za strategický v rámci širších snah o budování udržitelných partnerství s významnými značkami v herním průmyslu.

Očekávaná spolupráce mezi Sega a Disney naznačuje směřování k vytvoření mobilních her, které spojí fanoušky obou značek a zároveň podporují dlouhodobé cíle Segy ve vytváření a udržování silných partnerství na mobilním herním trhu.

Disney and Sega are working together on a brand new title that will be released on mobile platforms next year.

— みどり (@MbKKssTBhz5) April 7, 2024

Obrázek: fortnite.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS