Přeskočit na obsah

The Wolf Among Us 2 se opět hlásí. Stále pokračuje vývoj

Nové informace z Deck Nine a Telltale potvrzují, že vývoj The Wolf Among Us 2 stále pokračuje, navzdory nedávným obtížím a propouštěním ve studiu.

The Wolf Among Us 2 a nové informace

Vývojáři Deck Nine a Telltale Games potvrdili, že práce na pokračování The Wolf Among Us, hře inspirované komiksovou sérií Fables Billa Willinghama, pokračuje. Hra The Wolf Among Us 2 má navázat na úspěch původního titulu z roku 2013, který zaujal hráče svým specifickým stylem a epizodickým vydáváním. Přestože Telltale Studios plánovalo druhý díl po úspěchu první hry, jeho vývoj byl nejistý až do oficiálního oznámení v roce 2017, před náhlým uzavřením studia.

Po uzavření Telltale Studios a následném oživení pod LCG Entertainment v roce 2019, The Wolf Among Us 2 byl znovu oznámen na The Game Awards. V roce 2022 byl představen trailer, který obnovil naděje fanoušků na brzké vydání hry. Nicméně, nedávné propouštění ve studiu Telltale vyvolalo obavy o budoucnost projektu a jeho vývojový proces.

Navzdory těmto překážkám zůstává naděje, že The Wolf Among Us 2 bude dokončen a uveden na trh. Aktuální situace v Telltale a Deck Nine naznačuje, že vývojáři čelí zvýšené zátěži při práci na hře. Fanoušci však vyjadřují nadšení z možnosti, že hra bude nakonec vydána.

Obrázek: telltale.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS