Přeskočit na obsah

Doslova králosvké Nintendo Wii jde do aukce

Pokud máte bokem zbytečných pár peněz a toužíte po zlatém Nintendu Wii, máme pro vás dobré zprávy.

Královské Nintendo Wii je opět na prodej. Konzole z roku 2009, kterou THQ použilo k výstřednímu reklamnímu tahu a darovalo královně Alžbětě Nintendo Wii ze čtryřiadvaceti karátového zlata. Společnost THQ se tímto krokem snažila propagovat toho času novou “vykrádačku” Wii Sports, hru Big Family. Od doby, co královna konzoli dostala se již několikrát změnil její majitel a nyní se totéž bude opakovat.

Konzole je k dispozici v internetové aukci Goldin, kde bude sedět ještě necelé dva týdny. Momentálně je na třech tisících dolarech, ale cena nejspíše ještě hodně poroste. Naposledy, když se objevila na stránkách eBay, našla si svého kupce za částku kolem tří set tisíc dolarů. I tentokrát se tak dá očekávat, že se budou částky, které sběratelé přihodí na tuto herní relikvii, pohybovat kolem stovek tisíc dolarů. A pokud i vy patříte mezi zájemce, se spoustou peněz, které nemáte do čeho uvrtat, můžete se do aukce zkusit také zapojit.

Osud této konzole byl dlouho tak trochu opředený tajemstvím, ale youtube kanál People Make Games se rozhodl právě zlaté Nintendo Wii vypátrat a zpracoval jeho detailní příběh. Na toto video můžete kouknout výše.

Obrázek: eurogamer.net

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy