Přeskočit na obsah

eD system obhájil pozici nejlepšího distributora Canon

Titul Distributor s nejvyšším obratem a zároveň Nejlepší distributor periferií společnosti Canon míří po roce opět do eD system. Zástupci distributora jej převzali ve čtvrtek 18. dubna na QBR setkání v Brně.

Pravidelné setkání partnerů Canon se uskutečnilo v hotelu Courtyard by Marriott v Brně. Zástupci společnosti na něm ocenili nejlepší partnery z řad českých a slovenských distributorů.

eD system obhájil první metu z minulých let, a to rovnou ve dvou kategoriích. Stal se nejlepším distributorem periferií (The best distributor of 2023 IT Peripherals Performance) a distributorem s nejvyšším obratem (The best distributor of 2023 Overall Performance). Obě ocenění získal v rámci českého i slovenského trhu.

„Přestože pro nás ocenění není novinkou, velmi si jej vážíme. Fakt, že si prvenství udržujeme několik let, je pro nás o to cennější. Bereme to jako potvrzení, že práci děláme dobře a že nás partneři vnímají jako lídra v distribuci nejen periferií. Děkujeme za uznání a těšíme se na další spolupráci,“ dodal business unit manager eD Jan Nábělek, který symbolickou plaketu převzal z rukou Martina Zemana (ITCG Country Lead CZ/SK). Společně s ním se akce zúčastnili další členové týmu eD system – produktoví manažeři Branislav Mudrik a Marian Kuzmiak a marketingová specialistka Petra Kubincová.

Spolupráce týmů Canon a eD system je úspěšná řadu let. Totožná ocenění si odnesl distributor i z předchozích ročníků (2023, 2022, 2021), hodnotná ocenění však získává již od roku 2014.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS