Přeskočit na obsah

Fortnite zavádí hodnocený režim

Fortnite, populární hra od společnosti Epic Games, se opět nachází ve středu pozornosti herního světa díky hodnocenému režimu.

Fortnite zavádí Ranked Play

Hráči Fortnite se mohou těšit na novou a zajímavou aktualizaci, která do hry přinese zcela nový prvek. Nedávno společnost Epic Games oznámila plánované zavedení hodnoceného režimu, který slibuje ještě větší míru soutěživosti do oblíbeného Battle Royale titulu.

Stávající režim Arena, který sloužil jako hlavní soutěžní prostor, bude nahrazen novým hodnoceným herním režimem. Vzhledem k tomu, že se hodnocený režim stále vyvíjí, budou k dispozici pouze určité velikosti skupin hráčů. To znamená, že hráči budou mít omezený počet spoluhráčů ve svém týmu během hodnocených her. Tato opatření mají za cíl zajištění rovnováhy a spravedlnosti ve hře.

Hodnocený režim poskytne hráčům příležitost měřit své dovednosti a postupovat v žebříčku na základě svých výkonů. Bude to prostředí, kde hráči budou soutěžit se stejně zdatnými jednotlivci a budou mít možnost dosáhnout vyšších hodností. Tato aktualizace slibuje ještě větší vzrušení a soutěživost v Fortnite.

Obrázek: fortnite.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS