Přeskočit na obsah

Global Telecom spouští platformu pro správu zařízení IoT

Global Telecom spustil univerzální platformu pro správu IoT pro organizace, které mohou spravovat, optimalizovat a urychlovat své sítě bezdrátových zařízení a senzorů. GTIoT Management Platform nabízí cloudové, levné řešení IoT pro podniky s tisíci nebo miliony očekávaných bezdrátových zařízení ve své síti, stejně jako pro malé podniky, které se ponoří do IoT.

Za cenu haléřů za zařízení obsahuje GTIoT Management Platform více než 400 klíčových indikátorů výkonu (KPI), aby bylo možné získat 360stupňový pohled na využití dat, efektivitu, umístění, spotřebu energie a spolehlivost zařízení na makro i mikroúrovni.

Průběžné hodnocení každého zařízení poskytuje zprávy o trendech a doporučení ohledně potenciálních akcí. Schopnost rychle identifikovat a diagnostikovat problémy s nedostatečně výkonnými nebo spotřebovávajícími zařízeními umožňuje klientům realizovat okamžité a dlouhodobé úspory nákladů. A protože platformu pohání partner cloudových služeb Global Telecom bez dalších nákladů, klienti nemusí platit za masivní data nashromážděná a nahraná v průběhu udržování spolehlivé a efektivní sítě IoT.

„Internet věcí je vzrušující a rychle si získává přijetí napříč odvětvími, ale neobejde se bez intenzivní a dlouhodobé údržby, která může snadno zahltit zdroje i těch nejmodernějších společností. Naše GTIoT Management Platform je navržena tak, aby eliminovala bolesti hlavy pro inovátory a zajistila, že jejich IoT řešení budou plnit příslib nových poznatků, lepšího sladění zdrojů, průběžné optimalizace a úspory nákladů,“ říká Ahmad Malkawi, generální ředitel Global Telecom.

Bezpečnost je u společnosti Global Telecom prvořadá a platforma GTIoT Management Platform byla navržena a vyvinuta pomocí stejných principů a postupů jako patentované, oceněné moduly a modemy společnosti Global Telecom.

Registrace na platformu je jednokrokový proces, s balíčky dostupnými za měsíční a roční sazby a bez skrytých poplatků. Uživatelské rozhraní je přístupné přímo z webových stránek společnosti se zákaznickou podporou dostupnou 24/7 pro nepřetržitou správu zařízení a senzorů.

Zdroj: iotglobalnetwork.com

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS