Přeskočit na obsah

Horizon se dočká co-op režimu

Společnost Sony již před časem uvedla, že chce podporovat také vývoj online a kooperativních her. Značka Horizon bude pravděpodobně jedním z prvních exkluzivních titulů pro systém PS, které bude možné hrát v kooperativním režimu.

Horizon v kooperaci a nový pohled na exkluzivní hry pro PlayStation

Můžeme potvrdit, že vývojáři ze studia Guerrilla games vyvíjejí kooperativní verzi hry Horizon. Na základě pracovní nabídky se v popisu práce píše, že hledají zkušeného designéra, který by vytvořil vyvážený zážitek boje s nepřáteli a kooperace. Druhý inzerát hledá zkušeného designéra, který dokáže vytvořit kooperativní zážitek s kombinací otevřeného světa.

Podle studia bude hra obsahovat také nové postavy a originální vizuální styl hry. Hlavním cílem je vytvořit ideální otevřený svět, ve kterém mohou hráči strávit desítky, možná i stovky hodin v kooperaci. Sony a Guerrilla games pravděpodobně připravují futuristickou verzi Monster Huntera, ve které budeme místo draků a menších příšer lovit stroje ze světa Horizon.

Studio samozřejmě potvrdilo, že pro ty, kteří dávají přednost sólo hře, bude pokračovat i původní hra pro jednoho hráče ve stylu Zero Dawn nebo Forbidden West.

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS