Přeskočit na obsah

Horizon se pravděpodobně dočká třetího dílu

V blogovém příspěvku, který byl publikován dne 24. dubna, se zdá, že Guerrilla Games potvrdili existenci třetího dílu série Horizon.

Dočká se Horizon třetího dílu?

Nový titul bude doprovázen online projektem, na kterém tým již nějakou dobu pracuje. Tato zpráva není překvapením, s ohledem na povahu konce Forbidden West, následné expanzi v Burning Shores a potenciálu obecně otevřít a rozšířit vesmír jako celek. „Vzrušující online projekt“ je hra pro více hráčů, která se již nějakou dobu vyvíjí a nedávno unikly některé záběry a obrázky. S kresleným vzhledem, který stále neomylně ukazuje na titul Horizon, online projekt Guerrilla Games vypadá jako hra o přežití v srdci vesmíru Horizon.

V rámci tohoto blogového příspěvku na platformě Guerrilla Games byla také oznámena novinka, že ředitelka studia a výkonná producentka Angie Smetsová přechází na novou roli vedoucí strategie vývoje ve studiu PlayStation Studios. Smets působí u Guerrilla Games od jejích počátků, kdy tým vyvíjel a vydával Killzone, který byl kdysi vlajkovou lodí franšízy PlayStation, ale nyní je to jeden ze zapomenutých klenotů minulých herních časů.

Nejnovějším přírůstkem do série Horizon je datadisk Burning Shores pro Forbidden West.

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy