Přeskočit na obsah

Hráči LoL se shodují na postavách, které by měly být v hodnocených zápasech trvale zakázány

Každý hráč League of Legends má alespoň jednu postavu, kterou nesnáší vidět v týmu soupeře a často ji zakazuje. Komunita LoL se 31. července shodla na postavách, které nejvíce nesnáší, a odpovědi se velmi lišily, i když některé byly zcela očekávané.

Otravné postavy v LoL

Hráči se shromáždili na Redditu, kde přiznali, které postavy v League of Legends nejvíce nesnáší a trvale zakazují. Mnoho z nich jsou postavy s otravnými nástroji pro ovládání davu nebo schopnostmi, nebo mají obrovský potenciál pro sněhovou kouli, což je často frustrující hrát proti nim.

Autor příspěvku tvrdil, že zakazuje Kha’Zix v každé hře, protože se zdá, že je vždy přežraný stroj na sněhové koule 1v9. Další hráč zdůraznil klasického bojovníka LoL, Master Yi. Tvrdí, že zakazuje Master Yikes, protože nic na něm není zábavné. Nechci ho v týmu soupeřů, nechci ho v mém týmu. Prostě to není zábava.

Pokud jde o postavy, které jsou prostě otravné hrát proti, hráči jmenovali Veigar, Yuumi, Jax, Thresh, Pyke a Illaoi. Veigar, protože kdykoli ta klec spadne, rozhodování mého týmu klesne o 2 celé hodnosti, argumentoval jeden hráč. Je těžké nesouhlasit, i když se zdá, že je snadné se vyhnout Veigarově E, Illaoiovým chobotnicím nebo Threshově Q, zdá se, že vždy záměrně vstupujeme do těchto schopností, což umožňuje frustraci převzít kontrolu.

Obrázek: leagueoflegends.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS