Přeskočit na obsah

Jednotka Arrow Electronics pro podniková IT řešení otevírá na Slovensku novou kancelář

Jednotka Arrow Electronics pro podniková IT řešení oznámila, že otevře novou kancelář v Bratislavě. Společnost Arrow jako přední poskytovatel technologických řešení a distributor s přidanou hodnotou poskytuje technologie a služby a dodává inovativní řešení podporující ekosystém prodejních kanálů.

Otevření nové kanceláře 15. března 2022 navazuje na expanzi společnosti Arrow a její úsilí o rozvoj podnikání v regionu. Dosud byli slovenští zákazníci v rámci prodejního kanálu obsluhováni prostřednictvím kanceláří Arrow v Praze a Ostravě v České republice. Nová pobočka bude sídlit na adrese Rožňavská 24, 82104 Bratislava, kde již působí stávající pobočka společnosti Arrow zabývající se elektronickými komponenty. Místní tým společnosti Arrow bude zajišťovat funkce prodeje a také rozvoje obchodních aktivit v oblasti datových center, cloudu a bezpečnosti.

„Slovensko jsme vždy považovali a považujeme za klíčový strategický rostoucí trh s vysokým potenciálem pro společnost Arrow,” uvedl Boris Nevrlý, country manager jednotky Arrow pro oblast podnikových IT řešení v České republice a na Slovensku. „Nová kancelář nám pomůže lépe a aktivněji podporovat slovenský IT kanál, a to v oblasti cloudových řešení, infrastruktury datových center, zabezpečení a síťových řešení. Portfolio Arrow zahrnuje jak dlouhodobě používané, tak i nově vznikající technologie, takže prodejní kanál získá snadno přístup přesně k tomu, co potřebuje.”

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS