Search
Close this search box.

Konference X4B přinese inspiraci od expertů na UX a design, který zlepšuje výsledky v byznysu

24. května se v Praze uskuteční již 4. ročník konference Experience for Business o User Experience (UX) a designu jako pilířích úspěchu v podnikání. Program sestává z devíti přednášek od specialistů v oboru, mezi kterými nechybí například Braňo Frk nebo Jan Junek.

Konference má za cíl předat účastníkům skutečnou hodnotu a je zaměřena především na seniorní publikum. Ta se ukrývá jak v samotném zaměření akce, tak i v kvalitě obsahu, který pořadatelé pilují společně s řečníky. „Skvělý design dělá skvělé výsledky, je to způsob, jak se odlišit, předehnat konkurenci. Na konferenci se o tom majitelé firem a všichni, které tato oblast zajímá, dozví vše zásadní. Načerpají praktické rady a zkušenosti“, uvádí organizátor Tomáš Ludvík. UX a designu se věnuje přes 18 let a ví, co a proč publiku předložit, aby to bylo přínosné.

Témata pokrývají všechny fáze tvorby UX: od hledání možností a přípravy až po realizaci nebo vyhodnocování. Vystupující se podělí o fungující strategie i slepé uličky z tuzemského i nadnárodního prostředí, z malých společností či velkých korporátů.

Každá přednáška se dotýká vlivu designu na růst byznysu. Letos se na podiu objeví i dvě řečnická dua. Jedním je Michal Matyščák, Senior Product Designer a Dominik Ilichman, Product Manager ze společnosti Productboard, která poskytuje nástroje využívající umělou inteligenci (AI), které jim pomáhají nalézt relevantní zpětnou vazbu, pochopit ji a rychle na ni reagovat. O to, jak nastartovat digitální transformaci v miliardové výrobní firmě se s vámi podělí Lead UX Designer, Jan Junek. Albert Zikmund, VP of Product Experience z Ataccama vám předá, co vše zajistit, když se vám 3× zvětší tým, aby zůstala zachována efektivita práce. Znalosti a know-how předají i další zkušení řečníci, jejich kompletní seznam si můžete prohlédnout na webu akce.

Součástí akce je také networking, na který bude čas průběžně během dne a hlavně v závěrečné hodině programu. Účastníci tak snadno získají užitečné tipy a kontakty a propojí se s kolegy nebo odběrateli či dodavateli UX řešení. Vše proběhne v prostorách Spojka Events v Karlíně.

Vstupenka stojí od 3 900 Kč a kromě přednášek zahrnuje občerstvení. Veškeré informace najdou zájemci na webu

Zdroj: ICT NETWORK NEWS