Přeskočit na obsah

Nokia předělává japonské výzkumné zařízení, aby předvedla end-to-end Local 5G portfolio a Lab-as-a-Service

Nokia Network Service Platform

Společnost Nokia oznámila otevření svého přepracovaného Advanced Technology Center (ATC), jehož cílem je otestovat a předvést end-to-end portfolio Local 5G zařízení, softwaru a služeb společnosti Nokia. Centrum nyní umožní podnikům, poskytovatelům komunikačních služeb (CSP) a poskytovatelům infrastruktury podrobně se naučit a porozumět obrovskému potenciálu místní 5G technologie při odemykání nových hodnot a lepších službách svým zákazníkům. ATC také nabídne službu Lab-as-a-Service (LaaS), která zajistí snadný přístup k nejmodernější infrastruktuře a testovacím službám a validaci zařízení, aplikací a řešení.

Nokia získala místní 5G rádiovou licenci od ministerstva vnitra a komunikací, která jí umožňuje demonstrovat místní 5G v části Tokia v Roppongi. ATC pomůže Nokii poskytnout technické školení pro rychlejší nasazení zákazníkům.

Centrum umožní zákazníkům a partnerům společnosti Nokia společně vyvíjet řešení, demonstrovat případy použití a provádět výzkumné inovace za účelem testování různých aplikací pomocí skutečného vybavení a simulace prostředí skutečného použití, aby jim pomohlo zjistit, jak bude technologie fungovat ve scénáři reálného světa. LaaS pomůže podnikům a poskytovatelům služeb urychlit dobu uvádění nových produktů a služeb na trh.

Nokia plánuje další rozšíření místní sítě 5G na pracoviště kanceláře Roppongi a vytvoření prostředí, kde budou moci všichni zaměstnanci v kanceláři používat místní síť 5G.

ATC, založené v roce 2017 jako vlajkové centrum špičkových technologií společnosti Nokia v Japonsku, pomáhá poskytovatelům internetových služeb testovat a provádět demonstrace 5G. Upgradované centrum bude nyní využívat end-to-end 5G produkty Nokia, aby umožnilo ukázky místních 5G, testování integrace a testování propojení s aplikačními partnery třetích stran ve vertikálním segmentu.

NokiaNokia je lídrem v oblasti soukromého bezdrátového připojení na průmyslové úrovni, pohání Průmysl 4.0 a pomáhá podnikům urychlit jejich digitální transformaci. AirScale Radio a soukromá bezdrátová řešení společnosti Nokia, včetně Nokia Digital Automation Cloud a průmyslového soukromého bezdrátového jádra Compact Mobility Unit, se používají k zajištění místního pokrytí 5G kolem ATC. Japonský model Fastmile 5G Gateway společnosti Nokia bude poskytovat pokrytí 5G Wi-Fi pro zařízení Wi-Fi a sítě IP společnosti Nokia budou také použity k zajištění vysokorychlostního připojení mezi Radio, Core a Edge uzly v rámci ATC.

John Lancaster-Lennox, zástupce korporátního ředitele, prezident společnosti Nokia Japan, řekl: „Jsme nadšeni z otevření zcela nového centra pokročilých technologií v naší kanceláři Roppongi v Tokiu. Těšíme se, až předvedeme naše nejnovější inovace 5G a jak fungují, což otevírá nové příležitosti pro naše zákazníky. Lab-as-a-Service společnosti Nokia umožní poskytovatelům komunikačních služeb rychle spouštět inovativní služby a produkty tím, že je budou moci ověřit z hlediska spolehlivosti a výkonu v reálném světě. Centrum umožňuje našim zákazníkům zažít potenciál místního 5G v reálném prostředí. Navíc nám umožňuje školit naše profesionály v simulovaném reálném prostředí a rychle vyřešit jakýkoli problém s nasazením.“

Generated by Feedzy