Přeskočit na obsah

Nově oznámená hra Paranormal Activity slibuje hrůzy ve stylu nalezených záznamů

Společnost Darkstone Digital, známá hororovou hrou The Mortuary Assistant, ve spolupráci s vydavatelem DreadXP a Paramount Pictures, oznámila vývoj videohry založené na filmové sérii Paranormal Activity, jejíž vydání je plánováno na rok 2026.

Paranormal Activity hra se blíží

Fanoušci filmové série Paranormal Activity se mohou těšit na novou hru z této filmové série. Hra, kterou vyvíjí studio Darkstone Digital ve spolupráci s vydavatelem DreadXP a Paramount Pictures, je naplánována na rok 2026. Stejně jako filmy bude i hra využívat stylu gameplaye ve stylu nalezených záznamů a zahrne „Haunt System“, který bude dynamicky měnit druhy strašidelných událostí na základě akcí hráčů.

Zatímco první teaser trailer nabídl pouze náhled na loga a málo konkrétních detailů, očekávání od této hry je vysoké, zejména díky úspěchu předchozích projektů vývojářů. Patrick Ewald, generální ředitel společnosti Epic Pictures a producent DreadXP, vyjádřil své nadšení z možnosti přinést svět Paranormal Activity hráčům po celém světě. Pod kreativním vedením Briana Clarka má hra ctít nástrahy filmové série a nabídnout hráčům jedinečný hororový zážitek.

Zatím nebyly oznámeny konkrétní platformy, pro které bude Paranormal Activity dostupná. Nejde však o první pokus franšízy prorazit do světa videoher. Již v roce 2017 byla vydána hra Paranormal Activity: The Lost Soul pro PS4 a PC, která byla hratelná i ve VR.

Obrázek: imdb.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS