Search
Close this search box.

Nové tablety pro snadnější studium a větší mobilitu

Společnost Lenovo představuje dva nové přírůstky do portfolia spotřebitelských tabletů se systémem Android, Lenovo Tab P12 a Lenovo Tab M10 5G. Tato zařízení kombinují zábavu, výukové nástroje a výjimečnou mobilitu a jsou navržena tak, aby splňovala požadavky dnešních uživatelů.

Lenovo Tab P12 je skvělým společníkem pro návrat do školy pro studenty středních a vysokých škol, který v sobě kombinuje možnosti učení a zábavy. Disponuje velkým 12,7palcovým 3K displejem pro sledování videí i procházení internetu, reproduktorovým systémem JBL s Dolby Atmos, který přináší bohatší zvukový zážitek pro větší hloubku a čistotu přehrávaného zvuku. Jeho výdrž baterie je ideální pro delší používání při učení i zábavě. Lenovo Tab P12 vyniká svou kompatibilitou s novým perem Lenovo Tab Pen Plus a klávesnicí inspirovanou notebooky ThinkPad. Velký displej tabletu je možné rozdělit pro multitasking jako je psaní poznámek při online hodině nebo prohlížení dokumentu, zatímco speciální režim čtení a funkce péče o oči usnadní uživatelům dlouhá studijní sezení. Tablet Lenovo Tab M10 5G je speciálně navržen tak, aby vyhovoval vysoce mobilním uživatelům, kteří chtějí pohodlí při používání a nechtějí se bát o stabilitu připojení. Tento neustále připojený tablet poskytuje rychlou 5G konektivitu1 a výjimečnou výdrž baterie spolu s 10,6palcovým 2K displejem.

Na základě posledního průzkumu společnosti Lenovo mají uživatelé tabletů různorodé a neustále se vyvíjející potřeby. Převážná většina používá své tablety jako nástroje pro kombinaci procházení internetu, zábavy, studia a produktivní práce, což ukazuje, že chvíle volna jsou stejně důležité jako chvíle produktivity. Lidé také kladou prvořadý důraz na výdrž baterie. S tím jak se prosazuje hybridní životní styl v době po pandemii uživatelé stále více spojují práci, učení, zábavu a volný čas. V reakci na tyto měnící se požadavky navrhla společnost Lenovo nové tablety Lenovo Tab P12 a Lenovo Tab M10 5G jako zástupce prémiových (P) a mainstreamových (M) tabletů pro zábavu, učení, produktivitu a lepší přenositelnost.

Lenovo Tab P12: Inspirujte se, učte se a užijte si čas pro sebe

Lenovo Tab P12 je prvotřídní tablet pro návrat do školy a je navržen tak, aby uživatelům umožnil co nejlépe využít čas strávený při studiu i zábavě. Toto všestranné zařízení pojme více uživatelských profilů a splní požadavky studentů. Hrajte, studujte a tvořte – vše na jednom přenosném tabletu.

Pro účely zábavy je Lenovo Tab P12 vybaven velkým 12,7palcovým LCD displejem s rozlišením 3K (2944 x1840), který je ideální pro streamování, kreativní tvorbu a nenáročné hraní. Jeho rozsáhlý displej poskytuje nejen širší pohled, ale také vysoce kvalitní obraz – nabízí o 50 % větší hustotu než Full HD displej stejné velikosti. Díky větší hustotě pixelů přináší displej bohatší obraz ve stejné velikosti, který nabízí lepší detaily a vysoký kontrastní poměr pro poutavější barvy. Lenovo Tab P12 dále přináší systém čtyř reproduktorů JBL a podporu Dolby Atmos pro pohlcující vícerozměrný zvukový zážitek.

Díky kombinaci až 8GB RAM a osmijádrového procesoru je tento tablet ideální pro rychlou a plynulou práci. Výdrž baterie je pro většinu uživatelů klíčovým faktorem a proto je Lenovo Tab P12 vybaven baterií s kapacitou 10,200mA, která umožňuje až 10 hodin přehrávání videa2.

Pro studium, které vyžaduje přesné psaní zápisků, kreslení diagramů nebo psaní poznámek do PDF dokumentů, přináší Lenovo Tab P12 praktický stylus Lenovo Tab Pen Plus4, který je možné propojit s předinstalovanými aplikacemi Nebo a MyScript Calculator 25. Pro větší efektivitu může Lenovo Tab P12 díky softwaru Lenovo Freestyle6 sloužit jako bezdrátová kreslící podložka, druhý displej nebo jako externí reproduktor pro počítač s operačním systémem Windows. Uživatelé mohou také rychle přepínat mezi zábavou a produktivní prací tím, že připojí externí klávesnici11 inspirovanou notebooky ThinkPad pro snadnější psaní. Klávesnice obsahuje klávesy s 1,5mm zdvihem, jemným 0,2mm prohnutím a roztečí 19 mm pro pohodlné psaní. Zabudovaný trackpad a 16 funkčních zkratek usnadňují navigaci v pracovním prostoru. Pro další úroveň multitaskingu mají nyní uživatelé přístup ke čtyřem aplikacím na rozdělené obrazovce a až k 5 plovoucím oknům. Zapálení čtenáři si navíc mohou vyzkoušet režim čtení s hudbou na pozadí a funkcemi péče o oči pro pohodlný a poutavý zážitek. Ultraširoká 13Mpx přední kamera je dokonale navržena pro online videohovory a kurzy, zatímco tenké a lehké šasi tabletu umožňuje rychlé a snadné přenášení.

Osvoboďte se od Wi-Fi s tabletem Lenovo Tab M10 5G

Lenovo Tab M10 5G je dobrou volbou pro uživatele, kteří oceňují bezproblémové mobilní připojení, aniž by museli přemýšlet o stabilitě Wi-Fi. Nabízí pohodlné rychlé 5G připojení1 ať už jste doma, v kempu, v hotelu či kdekoliv jinde. Je vybaven mobilní platformou Snapdragon 695 5G a navržen nejen pro digitální nomády, kteří si užívají hybridní životní styl. Ať už jste venku nebo na cestě do práce, s Lenovo Tab M10 5G můžete získat nepřetržitý přístup ke streamování videa, videohovorům s přáteli, rychlému stahování a dokonce i hraní her v cloudu. Využijte vysokorychlostní připojení prakticky kdekoli s integrovanými 5G Sub6 pásmy s nastavením priority mobilních dat.1

Připojte se k videokonferenci bez přerušování nebo streamujte na cestách na 10,61palcovém 2K displeji s 90Hz obnovovací frekvencí. Výjimečný obraz doplňuje neuvěřitelný zvuk Dolby Atmos. Díky dvoubarevnému designu s matným povrchem, hmotnosti 490 gramů, odolnosti IP52 proti prachu a vodě7 a také vlastnostmi proti poškrábání je tablet dokonale vhodný i pro venkovní použití.

Lenovo Tab M10 5G je vybaven 7700mAh baterií, která poskytne až 12 hodin2 přehrávání videa, a možností pohodlného rychlého 20W nabíjení8. Displej s certifikací TÜV Eye Care9 poskytuje pohodlnější zážitek za čtení, minimalizuje produkci modrého světla a blikání, zatímco režim Immersive Reading umožňuje snadné přepínání mezi barevným a monochromatickým režimem při čtení z digitální knihovny. Volitelný stylus Lenovo Tab Pen Plus4 pak poskytne flexibilitu pro kreativitu.

TZ

Zdroj: ICT NETWORK NEWS