Přeskočit na obsah

Nový kabelový herní headset G335 a herní myš G305

Logitech G představuje nový lehký kabelový herní headset Logitech G335 a novou kabelovou herní myš Logitech G305 v mentolové barvě.

S hmotností 240 gramů je herní headset Logitech G335 jedním z nejlehčích svého druhu na trhu. Má podobnou konstrukci jako oceňovaný bezdrátový herní headset G733 z barevné kolekce Logitech G, je však štíhlejší. Disponuje výměnným nastavitelným hlavovým páskem a náušníky z měkké tkaniny, které se přizpůsobí vaší hlavě a zajistí dlouhodobé pohodlí při jakémkoli herním stylu.

G335 je k dispozici v černé a bílé barvě s odpovídajícími oboustrannými hlavovými pásky a je vítaným přírůstkem do zářivě barevné, zábavné a působivé sady herního vybavení. Jsou navržena tak, aby je bylo možné kombinovat se stávajícími produkty z barevné kolekce Logitech G, a dávají tak hráčům více možností, jak si přizpůsobit a personalizovat svůj herní prostor. Jsou také kompatibilní s dosavadními barevně sladěnými hlavovými pásky a hravými kryty mikrofonů.

Headset Logitech G335 umožňuje snadné připojení a použití téměř s jakoukoli herní platformou standardním audiokonektorem 3,5 mm. Kvalita zvuku, vestavěné ovládací prvky, kolečko hlasitosti umístěné přímo na mušli a mikrofon vypínatelný otočením raménka umožňují hráčům ponořit se plně do hry bez jakéhokoli rozptylování. G335 má také certifikaci pro aplikaci Discord, což je záruka křišťálově čistého zvuku a dokonalé srozumitelnosti komunikace.

Cena a dostupnost

Kabelový headset Logitech G335 se bude prodávat v České republice od 16. července v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 785 Kč. Hlavové pásky, které jsou teď k dispozici v osmi různých barevných variantách, se budou prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 254 Kč za kus a nová bezdrátová herní myš Logitech G305 LIGHTSPEED v mentolové barvě bude k dostání za 1 529 Kč.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy