Přeskočit na obsah

Phil Spencer naznačuje „budoucnost“ Xboxu

Phil Spencer, šéf Xboxu, oznámil, že příští týden se uskuteční událost zaměřená na „budoucnost Xboxu“, avšak konkrétní detaily zůstávají tajemstvím. Spekulace se točí kolem možného uvolnění exkluzivity her.

Phil Spencer a budoucnost Xboxu

Phil Spencer nedávno vzbudil pozornost gamingové komunity, když na sociálních sítích oznámil, že Xbox brzy uspořádá událost zaměřenou na „budoucnost Xboxu„. Toto oznámení přichází v čase, kdy se internetem šíří spekulace o možném uvolnění exkluzivity některých z největších her Xboxu, včetně Starfield, Hi-Fi Rush, Indiana Jones and the Great Circle a Sea of Thieves pro konkurenční platformy.

Tato událost, plánovaná na příští týden, má odhalit vizi pro budoucnost Xboxu, ale konkrétní detaily zůstávají nejasné. V poslední době se objevily úniky a zvěsti o tom, že hry, které byly dříve exkluzivní pro Xbox, jako Hi-Fi Rush a Sea of Thieves, by mohly směřovat na jiné platformy.

Tyto spekulace dosáhly vrcholu poté, co bylo prohlášeno, že Starfield, spolu s dalšími hrami jako Indiana Jones and the Great Circle a Gears of War dorazí na PlayStation 5. Microsoft však oficiálně nekomentoval tyto zvěsti.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS