Přeskočit na obsah

Pocketpair představuje v Palworld prvního raid bosse a mnoho novinek

V nejnovějším updatu Palworld od Pocketpairu se objevuje první raidový boss, spolu s aktualizacemi pro Pals, uživatelské rozhraní, základny a dalšími novinkami.

Palworld dostává velkou aktualizaci

Pocketpair uvádí na trh významný update pro hru Palworld, který přináší mnoho očekávaných novinek, včetně prvního raid bosse. Tento boss je klíčovým prvkem endgame fáze hry a je již dostupný pro invokaci.

Nově lze raid bosse vyvolávat pomocí desek na nově zavedených Oltářích vyvolání. Tito bossové jsou mimořádně silní a nelze je chytit. Po jejich poražení mohou zanechat Pal vajíčka. Také byla přidána extrémní verze prvního raid bosse, která je podle Pocketpairu neuvěřitelně silná a obtížná na poražení.

Do hry byly začleněny nové předměty, včetně „Tréninkových manuálů“, které umožňují přidávat zkušenostní body Pals. Další novinkou je Prastarý technický manuál, poskytující body starověké technologie, a „Léčivé medikamenty“ pro postupnou regeneraci HP. Mezi další přídavky patří Hromový oblak, pro okamžitý návrat do nejbližší základny, Brýle schopností pro zobrazení statistik Pals, a nové předměty zvyšující statistiky: Sílový plod, Životní plod, Tučný plod.

Byly přidány i nové prvky jako pasivní schopnost Milostný úder a Prsten milosti, které brání snížení HP nepřítele pod 1. Nové oděvy a budovy, včetně Multiklimatické spodní košile a zařízení jako Elektrický inkubátor vajec či Důlní zařízení na rudu, rozšiřují možnosti hry. Zvýšení produkce surovin a vylepšení s Kelpsea a Dumud, optimalizace těžby s Surfent Terra a Astegon, a možnost maximálního zvýšení ranku Pals pomocí Pal Essence Condenser, jsou další z novinek.

Hra nyní zlepšuje zobrazení a správu informací, včetně zobrazování počtu již chycených Pals a cooldownů partnerových dovedností, a vylepšená tutoriál byl přejmenován na Journey.

Obrázek: pocketpair.jp/palworld

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS