Přeskočit na obsah

Předplatitelé Amazon Prime mohou získat 15 her zdarma

Členové Amazon Prime si mohou tento měsíc zdarma stáhnout a hrát 15 her. Tento benefit je dostupný od 1. dubna do 30. dubna a hry jsou k dispozici přes herní platformu Prime Gaming.

Amazon Prime hry zdarma

Členové Amazon Prime mohou během dubna získat celkem 15 her zdarma, včetně oblíbených titulů jako Wolfenstein: The New Order, Metal Slug 4 a Icewind Dale. Stejně jako v minulosti, bude také probíhat rozdávání dalších předmětů a bonusů pro populární multiplayerové hry jako Valorant, Overwatch 2 a Hearthstone.

Na rozdíl od minulých měsíců však nebudou všechny hry zpřístupněny najednou prvního dne v měsíci. Namísto toho se bude každý týden odblokovávat nová hra. Pro získání her a bonusů musí být uživatelé Amazon Prime přihlášeni do herní platformy Prime Gaming. Hry jsou určeny pro PC hráče a mohou být staženy přímo z aplikace Prime Gaming.

Členové Amazon Prime v České republice a na Slovensku si mohou tuto nabídku také vychutnat, pokud si zaregistrovali své členství přímo na stránkách Amazonu. Pokud však nejste členy Amazon Prime, můžete si vyzkoušet bezplatnou zkušební verzi na 30 dní a získat tak přístup ke všem benefitům členství.

Obrázek: amazon.com

Generated by Feedzy