Přeskočit na obsah

Primetime for Business Data 2022

Primetime for Business Data navazuje na úspěšnou řadu sedmi ročníků konferencí Primetime for Big Data a je platformou pro všechny, kteří se zajímají o to, jak se orientovat ve víru dat a využít jejich potenciál pro rozhodování, a to napříč celou firmou. Minulé ročníky jasně ukázaly, že ačkoliv je práce s daty nezbytnou součástí fungování firem, jejich potenciál často není zdaleka využit.

O čem to v roce 2022 bude?
Letošní ročník se zaměří na to, jak data pořizovat, rychle přenášet, bezpečně uchovávat a hlavně, jak z nich „vyrábět“ strategické informace. Podíváme se na IOT, Data Governance a ukážeme si, jaká je přidaná hodnota Real-time zpracování dat. Otevřeme možnosti využití Artificial Intelligence a Machine Learningu. Stranou nezůstanou ani technologie pro efektivní ukládání dat a jejich bezpečnost.

Pro koho to je?
Konference Primetime for Business Data je určena všem, kdo se zajímají o využití dat pro efektivní a kontextové řízení, strategické i operativní rozhodování. Je zacílena na všechny, kteří pracují s daty: marketingoví, obchodní i finanční ředitelé a manažeři, a to na napříč odvětvími. Protože vyznat se v datech je jen první krok k zisku nějaké hodnoty, k lepšímu poznání jevů a situací, a tím i k jejich lepšímu řízení.

Více informací

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy