Search
Close this search box.

Prodeje Hogwarts Legacy překonaly očekávání

Hra Hogwarts Legacy, která se odehrává v kouzelnickém světě Harryho Pottera, měla velmi úspěšný start na trhu. Prodeje totiž překonaly očekávání vývojářů.

Prodeje Hogwarts Legacy byly nad očekávání

Hogwarts Legacy je akční RPG hra, která umožňuje hráčům prozkoumat kouzelnický svět Harryho Pottera, a to v době, která se odehrává před událostmi z knih a filmů. Hráči se tak mohou podívat do historie světa kouzel a dozvědět se více o jeho vzniku a o postavách, které z něj udělaly to, co známe dnes.

Vzhledem k popularitě knih a filmů Harryho Pottera byly fanoušky série vysoká očekávání ohledně hry Hogwarts Legacy. Nicméně vývojáři a vydavatelé nechtěli fanouškům slibovat příliš mnoho a byli opatrní ohledně prodejů.

Nové zprávy však ukazují, že prodeje hry překonaly očekávání vývojářů. Hogwarts Legacy se stala nejprodávanější hrou za měsíc od svého vydání. Navíc se hra umístila v žebříčku nejprodávanějších her na různých platformách. To je pro fanoušky Harryho Pottera skvělá zpráva. Úspěch hry znamená, že by mohla být v budoucnu vydána i další herní adaptace světa kouzel.

Obrázek: playstation.com