Přeskočit na obsah

Roblox zamíří v říjnu na PlayStation 4

Populární online platforma Roblox se brzy objeví na konzoli PlayStation 4, což rozšíří její dosah na novou skupinu hráčů.

Roblox na PS4

Roblox, oblíbená online platforma, která umožňuje hráčům vytvářet a hrát hry vytvořené komunitou, se chystá udělat svůj debut na konzoli PlayStation 4. Toto oznámení přichází po úspěšném zavedení Robloxu na mnoha dalších platformách, včetně PC, mobilních zařízení a Xboxu.

Příchod Robloxu na PlayStation 4 je významným krokem pro platformu, která se stále více stává fenoménem v herním průmyslu. S více než 200 miliony měsíčních aktivních uživatelů po celém světě Roblox nabízí nekonečné možnosti pro hráče vytvářet, sdílet a objevovat nové herní zážitky.

Hráči na PlayStation 4 budou mít přístup ke všem oblíbeným hrám a zážitkům, které Roblox nabízí, a budou moci také využívat výhod spojených s členstvím v Roblox Premium. Toto členství nabízí hráčům měsíční bonusy, slevy a další výhody.

Kromě toho, že Roblox nabídne hráčům na PlayStation 4 nové možnosti, očekává se, že jeho příchod na tuto konzoli také přinese nové příležitosti pro vývojáře. Těšit se tak můžeme již v říjnu.

Obrázek: roblox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS