Search
Close this search box.

Summer Game Fest 2024

Summer Game Fest 2024 prozatím přinesl řadu zajímavých oznámení, které jistě nadchly hráče po celé planetě. Níže naleznete přehled nejočekávanějších her z prvního dne této herní akce.

Summer Game Fest 2024 – Den první

Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong přistane 20. srpna 2024 na PC a PS5, Xbox Series verze dorazí později. Těšte se na epické souboje a fascinující svět čínské mytologie, který vám přinese nezapomenutelný herní zážitek.

Batman: Arkham Shadow

Na podzim se chystá Batman: Arkham Shadow, nový VR zážitek exkluzivně pro majitele Meta Quest 3. Připravte se na temné ulice Gothamu a souboj s nebezpečným The Rat Kingem. Intenzivní akce ve virtuální realitě vás jistě vtáhne do světa Batmana jako nikdy předtím.

Alan Wake 2 – Night Springs Expansion

Fanoušci Alana Wakea 2, připravte se! Rozšíření Night Springs je za rohem a přináší nové hratelné postavy a fotorežim. Temný thriller vás znovu vtáhne do svého světa již za méně než 24 hodin.

Harry Potter: Quidditch Championship

Harry Potter: Quidditch Championship dorazí 3. září 2024 na všechny hlavní platformy. Připravte se tak na vzrušující zápasy v kooperativním režimu nebo singleplayeru, které vám přinesou kouzelnický sport přímo do obýváku.

Kingdom Come: Deliverance II

Kingdom Come: Deliverance II, pokračování oblíbené středověké RPG, přichází letos na PC, PS5 a Xbox Series. Těšte se na vylepšenou grafiku a hlubší příběhy, které vás ještě více vtáhnou do středověkého světa.

Sonic X Shadow Generations

Remaster Sonic Generations, nyní jako Sonic X Shadow Generations, přistane 25. října 2024 na všechny platformy. Nové vizuály a obsah osvěží klasický herní zážitek, který si jistě znovu zamilujete.

LEGO Horizon Adventures

LEGO Horizon Adventures se objeví koncem letošního roku na PS5, PC a Switch. Připravte se na zábavné a kreativní dobrodružství s lokálním i online multiplayerem pro celou rodinu.

Slitterhead

Hororovka Slitterhead od studia Bokeh bude k mání 8. listopadu 2024 na PC, PS4, PS5 a Xbox Series. Čeká vás děsivá atmosféra a jedinečný herní zážitek, který vám nedá spát.

Sid Meier’s Civilization VII

Civilization VII přijde příští rok na PC a konzole. Nové civilizace, vůdci a herní mechaniky přinesou čerstvý zážitek pro všechny fanoušky této strategické klasiky.

Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind

Retro hra Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind od Digital Eclipse přijde na konci roku 2024. Offline i online kooperace až pro pět hráčů vás vtáhne zpět do nostalgické akce a týmové spolupráce.

Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws slibuje epický příběh a rozsáhlý herní svět. Více se dozvíme na Ubisoft Forward 10. června, ale už teď se těšte na nové dobrodružství v galaxii daleko, daleko odsud.

Valorant

Konzolová verze Valorant vstoupí do bety 14. června na PS5 a Xbox Series. Připravte se tak na oblíbenou taktickou akci na nových platformách, která určitě nadchne všechny fanoušky stříleček.

Phantom Blade Zero

Phantom Blade Zero slibuje rychlou a zběsilou akci na PS5 a PC. Připravte se na intenzivní bojové scény a dynamickou hratelnost, která vás udrží na kraji sedadla.

Tears of Metal

Tears of Metal od studia Paper Cult přináší divokou kombinaci roguelike, hack-and-slash a kooperace. S unikátním vizuálním stylem a dynamickou akcí se připravte na jedinečný herní zážitek.

Blumhouse Games

Blumhouse představuje plány na šest hororových titulů včetně Fear the Spotlight a Sleep Awake. Mrazivá atmosféra a děsivé příběhy slibují potěšit všechny fanoušky hororu.

New World: Aeternum

New World: Aeternum, vylepšená verze populárního MMO od Amazonu, vyjde 15. října na PC a konzole PS5 a Xbox Series. Těšte se na nové oblasti, úkoly a vylepšení.

The First Descendant

The First Descendant přichází 2. července na PC, PS5, PS4, Xbox Series a Xbox One. Připravte se na akční RPG v post-apokalyptickém světě, který slibuje intenzivní herní dobrodružství.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 představí nové bojovníky jako M. Bison, Terry a Mai z Fatal Fury. Vyjde na všech hlavních platformách a přinese intenzivní bojovou akci pro všechny fanoušky bojových her.

FATAL FURY: City of the Wolves

Nový trailer k FATAL FURY: City of the Wolves odhalil další dvě postavy. Hra, která vyjde začátkem roku 2025, nabídne klasickou bojovou akci v moderním stylu.

Obrázek: summergamefest.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS