Přeskočit na obsah

Uživatelé PS VR2 hlásí problém s rozmazaným obrazem

První majitelé nedávno vydané virtuální reality PS VR2 hlásí problémy s konfigurací, což má za následek rozmazaný obraz.

Prvotní problémy s PS VR2

Sony před nedávnem vydala druhou generaci virtuální reality PlayStation VR2. Ačkoliv PS VR2 přináší vylepšenou verzi hardwaru pro virtuální realitu, někteří hráči stále zaznamenávají špatnou kvalitu obrazu. První majitelé hlásí problémy s rozmazaným obrazem při hraní her určených této virtuální realitě.

Na internetu se objevují návody, jak vyřešit problém s rozmazaným obrazem na PS VR2, protože několik hráčů se snaží najít optimální místo pro dosažení nejlepší grafické kvality.

Podle uživatelů hlavním řešením problému rozmazaného obrazu na PlayStation VR2 je otevřít nastavení a upravit vzdálenost objektivu a pozici náhlavní soupravy VR. Pomoci může také rekalibrace technologie sledování očí a čištění čoček, aby byl obraz co nejčistší.

Na Redditu se ode dne vydání také objevila řada stížností na ovladače. Podle stížností některých hráčů existují problémy s používáním ovladačů Sense, přičemž hlavní výtky se týkají pravého ovladače. Zdá se, že se jedná především o softwarovou chybu.  Start druhé generace virtuální reality od Sony tak neprobíhá úplně hladce.

Obrázek: playstation.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS