Přeskočit na obsah

Vývojáři Dragon’s Dogma 2 představují nový trailer namluvený hercem Ianem McShanem

Předvečer vydání „Dragon’s Dogma 2“ přináší Capcom detailní pohled do světa plného dobrodružství, který hráčům poodhalí Ian McShane, veterán stříbrného plátna.

Dragon’s Dogma 2 za dveřmi

Očekávané pokračování od Capcomu se představuje v novém světle díky nedávno zveřejněnému traileru. Hra, která dorazí na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC 22. března, láká fanoušky na novou úroveň epického fantasy světa.

Trailer, rozdělený do tří kapitol – „Hrdina“, „Dva Národy“ a „Monstra“ – nás zavádí hlouběji do zákulisí hry. Namluvený charizmatickým Ianem McShanem, který propůjčuje svůj hlas pro průvodce touto unikátní cestou, přidává příběhu hloubku a barvitost.

Hra se nepředstavuje jen jako obyčejné pokračování, ale jako cesta plná nebezpečí, spojenectví a střetů. Kromě nových postav a prostředí zavede hráče do světa, kde se snoubí klasické RPG prvky s inovativními mechanismy a vizuálně oslňující grafikou.

Capcom kromě nadcházejícího vydání oznámil, že Dragon’s Dogma 2 se rozšíří o unikátní post-launch obsah a další aktualizace, které hráče zavedou do nových oblastí tohoto rozsáhlého světa. Díky přidané podpoře pro ray tracing a další technologické vymoženosti slibuje Dragon’s Dogma 2 nejen pokračování oblíbené série, ale také nový milník v oblasti akčních RPG.

Obrázek: dragonsdogma.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS