Přeskočit na obsah

Vývojáři Frostpunk 2 lákají na beta testování

11 bit studios potvrdilo beta testování pro Frostpunk 2, nadcházející pokračování jejich mrazivé strategické hry, s výhradním přístupem pro nákup Deluxe Edition.

Frostpunk 2 beta test

Po dlouhém očekávání byla oznámena beta verze Frostpunk 2, pokračování úspěšné hry od 11 bit studios. Fanoušci, kteří se nemohou dočkat oficiálního vydání hry naplánovaného na konec léta, mohou vyzkoušet hru již ve třetím dubnovém týdnu 2024, konkrétně od 15. do 22. dubna. Informace o této beta verzi byla odhalena během Xbox Partner Preview, kde bylo také oznámeno, že beta bude k dispozici výhradně pro majitele Deluxe Edition.

Frostpunk 2, zasazený 30 let po událostech prvního dílu, slibuje rozšíření a prohloubení herních mechanik s důrazem na strategické řízení města New London v drsných podmínkách vulkanické zimy. Beta verze bude nabízet režim „Utopia Builder“, což je vylepšená sandboxová varianta, která hráčům umožní prozkoumat část herního světa před plným vydáním hry.

Pro účast v beta testování je nutné předobjednat Deluxe Edition hry, která je momentálně v prodeji na Steamu se slevou 10 %. Vývojáři upozorňují, že beta poskytne pouze omezený přístup k hernímu obsahu.

Obrázek: frostpunk2.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS