Přeskočit na obsah

Vývojáři Tekken 8 plánují Closed Network Test

Tekken 8 s každým dalším měsícem poodhaluje stále nové informace o svém obsahu. A pro netrpělivce si společnost Bandai Namco přichystala něco nečekaného.

Tekken 8 a Closed Network Test

Každým měsícem se o Tekkenu 8 dozvídáme stále více informací, které přicházejí postupně na povrch. Bandai Namco Studio nyní překvapuje nečekaným krokem – oznámili uzavřený Close Network Test, ke kterému se může přihlásit kdokoliv vlastnící PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Zde se nabízí otázka, proč společnost přistoupila k tomuto kroku.

Důvodem je skutečnost, že vydání nového dílu je naplánováno na příští rok, při příležitosti 30. výročí série. Vývojáři si přejí mít jistotu, že všechno bude fungovat bezchybně a že se nevyskytnou žádné problémy. Test by se měl zaměřit především na funkčnost a stabilitu online soubojů, které byly v minulém dílu velmi oblíbené. Taktéž tvůrci chtějí zjistit, jak hráči reagují na nové herní mechaniky a zda jsou příliš složité.

Podle oficiálních stránek se test uskuteční v červenci ve dvou termínech. První termín je určen pro majitele PlayStation 5 a bude probíhat od 21. do 24. července. Druhý termín bude otevřen pro hráče na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S a to od 28. do 31. července.

Obrázek: tekken.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS