Přeskočit na obsah

Warhorse slaví více než 5 milionů prodaných kusů Kingdom Come: Deliverance

Vývojáři z českého studia Warhorse se dnes pochlubili dosažením dalšího milníku. Kingdom Come: Deliverance se prodalo přes 5 milionů kusů.

Kingdom Come: Deliverace a další milník pokořen

Jedna z nejúspěšnějších českých her posledních let Kingdom Come: Deliverance zaznamenala velký úspěch, když překonala více než 5 milionů prodaných kusů napříč všemi platformami. Vývojáři z Warhorse svůj úspěch sdíleli prostřednictvím svých sociálních sítích.

Autoři Kingdom Come: Deliverance ve svém příspěvku uvádějí:

„Kingdom Come: Deliverance se prodalo 5 milionů kopií na všech platformách dohromady… To, co začalo v roce 2014 jako ambiciózní projekt na Kickstarteru, se rychle rozrostlo v celosvětový úspěch… Jste součástí milionů fanoušků a rodiny, díky nimž se celý projekt nejen uskutečnil, ale také jste v průběhu let ztělesňovali Jindřicha…Děkujeme vám za vaši věrnost a přátelství.“

Today we celebrate the milestone of more than 5 million copies of #KingdomComeDeliverance sold across all platforms. Thank you for your loyalty!
Win 1 of 5 Henry Diorama Figurines by telling your favorite KCD story on our Facebook, Steam or in a Tweet below.
Deadline 7/7/2022 pic.twitter.com/A2fh7nNYNh

— Warhorse Studios (@WarhorseStudios) June 27, 2022

Herní studio si v rámci prodejního úspěchu láká na 5 figurek hlavní postavy Jindřicha. Pro získání figurky stačí napsat vývojářům o vašem nejoblíbenějším příběhu ze hry. Středověké RPG Kingdom Come: Deliverance vyšlo před více než 4 lety, v únoru 2018. Aktuálně si hru můžete pořídit se značnou slevou na platformě Steam.

Obrázek: kingdomcomerpg.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy