Přeskočit na obsah

X přidává novou kartu „Zpeněžení“, která pomáhá tvůrcům sledovat nevyřízené platby

Sociální síť X přidala novou kartu „Zpeněžení“ pro předplatitele X Premium, aby těm, kteří chtějí v aplikaci vydělat peníze, usnadnila sledování jejich výkonu na vyvíjejících se prvcích pro příjmy z X.

Členové X Premium mají nyní přístup k novému prvku „Zpeněžení“ v rámci zobrazení nabídky v aplikaci. Klepnutím na tuto kartu přejdete na seznam různých způsobů zpeněžení X, kde také budete moci získat odhad vaší čekající výplaty v aktuálním období.

Zápis také poskytne přístup k dalším informacím o monetizačních programech společnosti X, na kterých se chce v průběhu času stavět.

Může to být užitečný způsob, jak mít přehled o vašich výplatách z X a případně řešit možné problémy před datem výplaty.

Což by mohlo být obzvláště užitečné vzhledem k tomu, že mnoho tvůrců se v poslední době ocitlo v rozporu s pravidly monetizace X, takže stále větší počet menších tvůrců je neschopný vydělávat na programech X.

Část problému, kterému čelí někteří tvůrci X, spočívá v tom, že přijdou o zpeněžení svého obsahu, pokud dostanou komunitní poznámku, a zdá se, že někteří používají poznámky komunity jako nástroj k blokování ostatních v přijímání plateb v aplikaci. Což teoreticky není snadné, protože poznámky komunity vyžadují, aby se v aplikaci zobrazovaly shody lidí s opačnými politickými názory. Ale jak X pokračuje ve zdokonalování procesu Notes, někteří byli údajně schopni vyzbrojit systém pro různé účely.

A pak existují další případy, kdy tvůrci ztrácejí přístup ke zpeněžení zjevně bez důvodu.

Programy sdílení příjmů pro tvůrce X jsou stále v raných fázích, a proto se občas v procesu vyskytnou určité problémy, ale různí tvůrci byli schopni z aplikace vydělávat velké částky, což lidem efektivně umožnilo vydělávat peníze z jejich příspěvků.

Což je něco, co v minulosti nebylo k dispozici, takže i když to není dokonalé, X umožňuje více příležitostí, což by mohlo přilákat více tvůrců do aplikace.

A protože X pokračuje ve zdokonalování svého zaměření zejména na videoobsah, bude se také snažit vylepšit dohodu pro velké tvůrce videí. V této souvislosti X také nedávno rozšířila svou možnost umístění prémiového obsahu „Amplify“, aby tvůrcům velkých jmen poskytla další způsob, jak zpeněžit svá nahraná videa v aplikaci.

V kombinaci X umožňuje více příležitostí a tato nová možnost sledování pomůže tvůrcům monitorovat a maximalizovat jejich X výplaty.

Zdroj: socialmediatoday.com

 

Zdroj: B2B NETWORK NEWS