Přeskočit na obsah

Zběsilé akce Shadow Warrior 3 se dočkáme až příští rok

Pokračování oblíbené řezničiny Shadow Warrior se dočkáme později, než se očekávalo.

Vývojáři z vývojářského studia Flying Wild Hog bohužel nestíhají dokončit svoji očekávanou akční řezničinu Shadow Warrior v původním termínu. Tvůrci sdělili nemilé novinky postem na twitteru, který doprovází i kratičký trailer. “Shadow Warrior 3 potřebuje ještě trochu času, abychom nabrousili čepele. Flying Wild Hog a Devolver Digital ho tak odsouvají na příští rok. Prosím užijte si zatím oficiální trailer k odkladu na rok 2022. Více informací dodáme brzy,” slibují tvůrci na twitteru.

Shadow Warrior 3 needs a bit more time to sharpen its blades so developer Flying Wild Hog and Devolver Digital are sliding it into early next year!

Please enjoy the Official 2022 Delay Announcement Trailer – more release date news soon… pic.twitter.com/NESW3RTibg

— Devolver Digital (@devolverdigital) October 26, 2021

Původně byl Shadow Warrior 3 oznámen v roce 2020 s tím, že jsme se nového dobrodružství Lo Wanga měli dočkat už letos a vývojáři lákali především na nekompromisní brutalitu i svérázný humor. Hry se však nakonec dočkáme až v příštím roce, ale čekání by nemělo být až tak dlouhé. Podle všeho totiž odklad vydání přesune jenom na začátek roku 2022. Shadow Warrior 3 vyjde PC, Playstationu 4 i 5 a stejně tak na Xboxech One i Series X/S.

Martin Havel

Obrázek: wallpapersden.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS