Přeskočit na obsah

Zemřel herec a dabér Lance Reddick, známý ze série filmů John Wick či ze hry Quantum Break

Ve věku 60 let zemřel americký herec a dabér Lance Reddick. Proslavil se například ve filmové sérii o Johnovi Wickovi, v seriálu The Wire – Špína Baltimoru nebo například ve videohrách Quantum Break a Destiny.

Zemřel policista Daniels a recepční Charon

V pátek ráno, 17. března 2023, zemřel přirozenou smrtí Lance Reddick, tuto informaci nám oznámila jeho agentka Mia Hansenová. Přesná příčina smrti je podle policejních zdrojů prozatím nejasná, ale údajně zemřel bez cizího zavinění. Krom toho jeho agentka fanoušky požádala o respektování soukromí pozůstalých v této nelehké době.

Dle kritiků byla Reddickova nejvýznamnější seriálová role Cedric Daniels, šéf protinarkotického oddělení baltimorské  policie v seriálu The Wire – Špína Baltimoru, který nalezneme na HBO.
Naopak nejvýznamější role ve filmovém snímku byl podle kritiků conciérge Charon v hotelu The Continental, jenž je sídlem nájemných zabijáků ve filmové sérii John Wick. Onoho Charona též Reddick nadaboval v herní adaptaci Hex a v multiplayerové hře Payday 2.

Zemřel Martin Hatch a Commander Zavala

Z herního světa ho můžeme znát třeba ze hry Quantum Break od finského studia Remedy Entertainment, kde si zahrál jak v doprovodném seriálu, tak i přímo ve hře generálního ředitele společnosti Monarch Solutions Martina Hatche.
Ve videoherní sérii Destiny zase ztvárnil Commandera Zavala, současného Titan Vanguarda of the Tower a ochránce obyvatel města.

John Wick 5 památkou & Ballerina

Filmový režisér několikadílné série o Johnovi Wickovi Chad Stahelski s hlavní hvězdou filmů Keanu Reevesem společně oznámili, že budoucí pátý díl chtějí věnovat Lancovi Reddickovi, kterého smrt je „hluboce zarmoutila” i přes fakt, že John Wick: Chapter 4 má být prozatím dočasným koncem této série.

Nejspíše úplně naposledy budeme moct Reddicka vidět v připravovaném franšízovém filmu nesoucí název Ballerina, v hlavní roli s Anou de Armas, který se má odehrávat mezi třetím a čtvrtým filmem hlavní série. Zda tomu opravdu tak bude nevíme, jelikož aktuálně neexistuje plánovaný datum vydání.

Obrázek: uhdpaper.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy