Přeskočit na obsah

Zveřejněny nové záběry Layers of Fear

Nadcházející hororová hra Layers of Fear, která bude obsahovat první dvě hry z této úspěšné série, se představila v nových herních záběrech.

Nové záběry hororovky Layers of Fear

Bloober Team představil 11 minut nového herního videa ze hry Layers of Fear, což je sbírka prvních dvou her z této série, které byly přepracovány s využitím enginu Unreal Engine 5. Tato kolekce obsahuje veškerý doplňkový obsah a hráči se mohou těšit na mnoho grafických a zvukových vylepšení, novou kapitolu v příběhu a „pohlcující“ hororový zážitek.

Jedním z hlavních grafických vylepšení je využití systému Lumen z enginu Unreal Engine 5, stejně jako ray tracing, HDR a 4K rozlišení, což má zvýšit celkové napětí. Budou také představeny nové herní mechanismy, jako například lucerna, která slouží k odhalování strašidelných věcí, které se skrývají v temnotě. Bloober se také snaží více prozkoumat hloubky posedlosti prostřednictvím tří různých příběhů, kde hlavními postavami jsou lidé posedlí řemeslem.

Nová kapitola příběhu s názvem „The Final Note“ přináší dosud nevyprávěný příběh „The Writer“ a provazuje ho s psychologickým hororovým vyprávěním „The Painter“ a „The Actor“. Studio si klade za cíl, aby tyto remaky byly magnum opusem her ze série Layers of Fear, a nazvalo tento projekt „korunovačním dílem“ série a zároveň i poctou fanouškům.

Obrázek: hblooberteam.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy