Přeskočit na obsah

7 Days to Die oznamuje konec předběžného přístupu a příchod finální verze

Po deseti letech vývoje, populární zombie survival hra 7 Days to Die od vývojářského studia FunPimps opouští fázi předběžného přístupu a připravuje se na vydání své finální verze 1.0 již v květnu.

7 Days to Die opouští předběžný přístup

Začátkem prosince 2013 vstoupila hra 7 Days to Die do fáze předběžného přístupu a během následujících deseti let prošla mnoha změnami, které přilákaly miliony hráčů a vynesly jí pozitivní recenze z mnoha koutů herního světa. Titul, který kombinuje prvky survival her a boje proti zombie, se neustále vyvíjel a nyní směřuje k velkému milníku v podobě oficiálního vydání.

Nedávné oznámení od FunPimps, vývojářů hry, potvrdilo, že 7 Days to Die brzy opustí fázi předběžného přístupu. První testovací spuštění verze 1.0, nazvané „Alpha Exodus“, je naplánováno na květen letošního roku.

Jednou z klíčových informací je, že cena hry 7 Days to Die vzroste po vydání finální verze 1.0. Zvýšení odráží přechod hry na prémiovou úroveň s novým obsahem a vylepšeními. Přestože hra dosáhne svého dlouho očekávaného vydání, FunPimps slibuje, že podpora a aktualizace hry budou pokračovat i nadále, s plány na dlouhodobou podporu. Kromě toho se fanoušci mohou těšit na novou verzi hry pro konzole.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS