Search
Close this search box.

HONOR představil čtyřvrstvou strategii umělé inteligence

Globální technologická značka HONOR debutovala na VivaTech. Během své keynote HONOR představil inovativní přístup k umělé inteligenci v zařízeních a odhalil svou průkopnickou čtyřvrstvou strategii AI. Společnost také oznámila připravované Gen-AI ve spolupráci s Google Cloud, které bude součástí jejích příštích chytrých telefonů a otevře zajímavé možnosti pro další vylepšení uživatelských zážitků.

Během keynote představila společnost HONOR svou čtyřvrstvou strategii AI a předvedla své zaměření na integraci AI do systému MagicOS. Základní vrstvu tvoří Cross-device a Cross-OS AI, otevřený ekosystém, který umožňuje sdílení výpočetního výkonu a služeb mezi zařízeními a operačními systémy. Na tomto základu staví vrstva AI platformy HONOR, která přináší personalizovaný operační systém umožňující interakci člověka se zařízením na základě záměrů a personalizované přidělování zdrojů. Třetí vrstva, App-level AI, je připravena představit vlnu inovativních, generativních aplikací AI, které způsobí revoluci v uživatelských zážitcích. A konečně, vrchní vrstva Interface to Cloud-AI services poskytuje uživatelům snadný přístup k masivním cloudovým službám a zároveň je její prioritou ochrana soukromí, čímž vytváří skutečně holistický zážitek s AI budoucnosti.

Součástí systému MagicOS 8.0 je Magic Portal, první uživatelské rozhraní v oboru založené na záměrech, které rozumí chování uživatelů a zjednodušuje složité úkoly do jednoho kroku. V současné době Magic Portal podporuje 100 špičkových aplikací z oblastí, jako je cestování, produktivita, zasílání zpráv, vyhledávání, zábava, nakupování a sociální média, přičemž do budoucna se plánuje jeho použití rozšířit, aby díky umělé inteligenci přinesl ještě plynulejší a inteligentnější zážitky.

V rámci čtyřvrstvé strategie se HONOR chystá integrovat do svých chystaných chytrých telefonů Gen-AI, které je podporované službou Google Cloud a uživatelům má poskytnout také inovace se zvýšenou ochranou soukromí.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS